lauantai 29. toukokuuta 2010

Kokeilu Kinuskikakku


Täytyi ruveta kokeilemaan onnistuuko minulta kinuskikakun teko. Ylppärikakuiksi kun olisi lähdössä 5 kinuskikakkua ensiviikonloppuna. (Jos ei mitään yllättävää tämän koipeni kanssa ilmaannu )


Suht hyvin tämä onnistui, kinuskia olisi saanut olla paksumpi kerros.Ja lopuksi vähän tilanneraporttia kun koiven osalta. Eli pari viikkoa sitten oli se leikkaus. Itse leikkaus meni hyvin. Mutta haavan kanssa nyt sitten ollut ongelmaa. Isompi haava aukesi ja siellä sitten todettiin onkalo johon täytyy nyt sitten vaihtaa sorbact-nauhaa ja nyt vaan toivotaan että se paranisi hyvin ja itse toivoo että mahdollisimman nopeasti. Mutta aikaa nämä kuulema vie. :(  Miksi koskaan ei voi mikään mennä kerrasta hyvin ??  Ennaltaehkäisevästi syön antilooppikuuria ettei sinne mitään tulehdusta iskisi.


Mutta toivotaan että paraneminen alkaisi ja pääsisi nauttimaan kesästä. Kakkuja on joitain tulossa, ylppärikoristeita olen tehnyt ja muutama muukin kakunkoriste on työn alla. Tästä näpertelystä kun saa vähän muuta ajateltavaa arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti